Clara-färdiga-Berlintips

berlinerbjoi%c2%88rnBerlin-turisten – boende i Småstaden men alltid med en fot i Berlin (med förhoppningen om två snarast möjligt). En Berlin-svensk eller svensk Berlinare där all min lediga tid spenderas i denna goa stad. För snart tio år sedan tog jag mina första steg i stan och redan där blev jag fast.Jag var då 17 år gammal och påbörjade ett projektarbete som resulterade i en guidebok om Berlin. Kärleken har bestått och resulterat i 240 tipsiga inlägg på min egen best of berlin-blogg. Jag skulle vilja kalla mig en Berlinig turist, en upptäckare. En nördig sådan som samlar info om det mesta som är på gång, allt för att jag ska vara up to date nästa lediga stund i Berlin.

Min plats här på Berlinbiten kommer därför vara just detta – turistiga tips. Clara-färdiga-Berlintips. Perfekt inför resan eller för vidare utforskning. – Clara Bergenfelz, den Berlinska Turisten

avatar
 

Tags: , , ,

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name