David Johanzon – Von Nichts Zu Etwas

FB_IMG_1455019070598 “En göteborgsbaserad kreatör med musiken och bilden som vapen…” började presstexten om mig när jag började skriva på en lokal klubbguide i Göteborg. En aning pretentiös, men jag gillar den. För sedan 5 år tillbaka har jag kompromisslöst krigat för att livnära mig på min intressen; Tatuera, träna och sprida musiken jag älskar, mycket har hänt sen dess, flytten till den tyska huvudstaden, flytten från den Svenska, hund och en återupptagen MMA-karriär.
I skrivande stund känns det som att det är just min tillvaro i Berlin denna blog mest kommer att användas till. Men vem vet, det kanske blir läge att sprida lite musik och bilder på mina intressen som är tatueringar, pitbullar, djing, MMA och mycket mer som jag har i arkivet. Tiden får avgöra vad vi hamnar. Delar av bloggen kommer att till stor del handla om min MMA träning, varför jag valde just Berlin, att avsluta karriären här och att påbörja nästa, saknaden av vänner och familj i Stockholm, Kul att vara här.
yours, David Johanzon Lavadorez – Von Nichts Zu Etwas

avatar
 

Tags:

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name