Den stora flytten

podbild3

Hurra! Ett nytt avsnitt av Berlinpodden är här! Den här gången pratar vi om något stort. Livsavgörande till och med.

Om själva flytten till Berlin.

Hur kom det sig att vi beslutade oss för att flytta hit? Hur var det att starta ett helt nytt liv i en helt ny stad, på ett för oss helt nytt språk?

Mycket känslor, mycket frustration och väldigt mycket romantik utlovas.

Stort tack till Filip på Sure Communication som tagit hand om postproduktionen!

avatar
 

Tags: ,

Comments: 2

Leave a reply »

 
 • Hej!
  Vill bara tala om hur fantastiska ni är!! Jag studerar till Produktdesigner vid Luleå Tekniska Universitet och är färdigutbildad i juni, planen är att jag efter sommaren kommer ta mitt pick och pack och flytta till min tyske pojkvän i Berlin (vi träffades i Bulgarien där vi båda var på studentresa och är inne på tredje året av långdistansförhållande) och försöka mig på att söka ett jobb där inom mitt område. Detta stora steg skrämmer skiten ur mig och jag vet liksom inte var jag ska börja. Men när jag hittade er blogg infann sig ett litet lugn i mig. Tack för er hjälp! Älskar eran podd också!

   
   
   
  • Tusen tack Julia! Vi blir så glada när vi hör att vår blogg och podd kan hjälpa, informera eller bara roa någon. Då får man energi att fortsätta med detta. 🙂 Det kommer säkert att gå jättebra för dig i Berlin och hör gärna av dig om du har frågor.

    
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name