En god kopp i Friedrichshain

_IMG_901

Häromveckan blev jag meddragen till ett kaffeställe i Friedrichshain som jag verkligen fastnade för. Särskilt för deras kaffe då (eftersom det inte serveras så mycket annat, typ croissanter bara), vilket de verkligen är experter på. Så är ni sugna på en cappucino med kvalite, så är det hit ni ska gå. Ligger på Boxhagener straße 73.

_6

_9

_8

_IMG_9021-9

avatar
 

Tags: ,

Comments: 3

Leave a reply »

 
 • avatar
  Nina

  Vad heter stället?

   
   
   
 • avatar
  Emma

  Hej Hanna!

  Jag htitade din blogg här och har tittat på dina fina bilder!

  Jag och min sambo ska gifta oss i Berlin den 16/8. Vi letar efter någon som kan ta lite fina bilder på oss efter vigseln som är kl.15. Har du möjlighet eller känner du någon annan fotograf i Berlin?

  Du kan väl höra av dig på mail!

   
   
   
 • Hej Hanna!

  Hittade din blogg precis och har en fråga som du kanske inte alls har något svar på men jag provar. Jag ska börja plugga i Berlin i oktober på en skola som heter Danceworks. Därför letar jag boende från någon gång i september.

  Jag har letat på alla ställen jag kunnat komma på, dragit i alla trådar jag har och letar och letar… Men fortfarande utan framgång. Betalade dessutom en depossition på en lägenhet som inte fanns. – Oturligt nog.

  Hur gick du till väga? Har du några tips? Eller känner du kanske någon som vill ha en skön inneboende?

  Tacksam för svar! Cornelia

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name