Nyhet! Berlinbiten.se’s egen sökmotor för jobb i Berlin!

Nu kan du leta efter ett jobb direkt på Berlinbiten.se hemsida!

Skriv in ett sökord i fältet och leta sedan bland de jobbannonser som du får fram på ditt specifika område (sök på arbetsområde, språk, jobbtitel etc.).  Sökmotorn är alldeles ny så vi ber om ursäkt om det ibland kryper in små språkfel. Kom gärna med kommentarer och sprid denna fantastiska nyhet.

och tusen tack till Berlinerds som programmerat sökmotorn åt oss.

Comments: 4

Leave a reply »

 
 • avatar
  Emma och Elin

  Hej! Vi är två tjejer som söker jobb liknande de på betreut.de. Verkar vara en väldigt bra sida! Men vi kan inte registrera oss pga att vi bara har ett svenskt mobilnummer. Vet du/ni några liknande hemsidor med samma koncept? Alltså hushållshjälp, djurvakt, barnvakt osv.

  Tack på förhand!

   
   
   
  • Hej,
   Kanske någon av dessa sidor: http://www.babysitter.de/ http://www.erstekinderbetreuung.de/ http://www.family-care.de/
   vet att ebay’s kleinanzeige och Craigslist används mycket i Berlin och att man där även kan söka och eller erbjuda sådana tjänster, men vet inte hur pass “säkert” det är… Betreut.de ser ju helt klart ut som en mycket bättre portal. Kan ni inte skaffa ett tyskt mobilnummer för jobbsökandet? På Netto kan man tex köpa sim-kort som laddas jätte billigt, jag använder det.

    
 • avatar
  Emma och Elin

  Tack för tipsen, värt att kika på! Man får väl se om det nappar.
  Jo, bara att våra mobiler tydligen är låsta.. Men funderar på att köpa en gammal telefon eller liknande. Okej, Nettos verkar vara bra har jag hört!
  Tack för svar!

   
   
   
 • avatar
  Håkan Haglund

  Hej. Jag är en svensk man som söker arbete i Berlin. Jobbar idag som servicetekniker inom tillverkningsindustrin. Talar och skriver på svenska och engelska, har lite grundläggande i tyska språket. Skulle vara tacksam för tips om arbete.

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name