Lyxig lördagsbrunch: Rogacki


Det är hysteriskt trångt, du måste stå upp när du äter, personalen är superstressad och ser ut som att de skulle kunna segna ner med hjärtinfarkt när som helst och stället är så långt ifrån barnvänligt man kan komma. Men det gör inget, så fort du fått in maten kommer sådana detaljer att kännas så… oviktiga.

I saluhallen Rogacki äter du helt fantastiskt god mat. Fisk mest. Färsk såklart. Enkelt, stilrent, vällagat och helt sjukt jäkla gott. Rätterna ligger kring 10-12 euro och är värda varenda liten cent. Stånga dig in i folkmassan och slåss om en ståplats, eller boka din kvadratmeter att stå på innan – det gjorde vi och det var nog ett bra beslut med tanke på alla barn vi hade med oss.

avatar
 

Tags: ,

Comments: 2

Leave a reply »

 
 • avatar
  Madeleine Käck

  Hej Johanna!

  Mitt namn är Madeleine och jag studerar till journalist. Jag finner dina inlägg väldigt intressanta och du verkar ha stor koll på Berlin på alla olika plan.
  Det är nämligen så att jag ska åka till Berlin den 22e april-26 april för att göra ett radioreportage. Jag tänkte fråga dig om du är sugen på att medverka i mitt inslag?
  Har du några tips på reportage jag skulle kunna göra om som du känner dig bekväm att prata om isåfall? ex. skola, jobb, sevärdhet, kultur.

  Hade varit jättekul om du ville vara med och göra mitt radioreportage möjligt.
  Min mail är: Madeleine.andersson92@hotmail.com

  Har du några tips eller idéer vore det jättekul!

  Mvh,
  Madeleine Käck

   
   
   
 • avatar
  Johanna

  Jag mailar dig Madeleine!

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name